Harika Avcı'nın 1,5 Milyon Lirasına Ne Oldu?

Harika Avcı'nın 1,5 Milyon Lirasına Ne Oldu?

Şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı, geçen yıl evinde sakladığı 1.5 milyon lirasının çalındığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve parayı hizmetlisi Sunay Y.'nin çaldığını iddia etmişti. Soruşturmanın detaylarına GÜNAYDIN ulaştı... Harika Avcı ifadesinde, yatağının altında bulundurduğu paranın yerini yanında çalıştırdığı hizmetli Sunay Y.'den başka kimsenin bilmediğini ve kapının zorlanmadığını belirterek parayı çalanın hizmetlisi olduğunu iddia etti. Eve zorla giriş izinin olmadığını ifade eden Harika Avcı, "Para çalındıktan bir gün sonra hizmetlim eve gelmedi..." dedi. Halen süren soruşturmada Avcı'nın şikayeti üzerine ifadesi alınan hizmetli Sunay Y., parayı çalmadığını, iftira atıldığını, aslında Avcı tarafından kendisinin darp edildiğini ileri sürdü ve suçlamaları reddetti.

Avcı ifadesinde, yatağının altında bulundurduğu paranın yerini yanında çalıştırdığı hizmetli Sunay Y.'den başka kimsenin bilmediğini ve kapının zorlanmadığını belirterek parayı çalanın hizmetlisi olduğunu iddia etti.

Eve zorla giriş izinin olmadığını ifade eden Avcı, "Para çalındıktan bir gün sonra hizmetlim eve gelmedi. Aradığımda ise telefonu açmadı. Ben kendisini 'Gel konuşalım' diyerek ikna ettim. Eve geldiğinde çok sinirli ve agresifti. Durup dururken üzerime saldırıp beni darp etmeye çalıştı. İki dizimden ve sağ elimden yaraladı. Hastaneye giderek darp raporu aldım" dedi.

İfadesi alınan hizmetli Sunay Y., "Parayı ben çalmadım. Bana iftira atıldı. Harika Avcı tarafından ben darp edildim" dedi. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturma sürüyor.

05.10.2020
FACEBOOK
İNSTAGRAM