Safiye Soyman'ın Son Dakika Kararı Ne?

Safiye Soyman'ın Son Dakika Kararı Ne?

Türk Müziğinin sevilen ismi Safiye Soyman, kısa sürede fenomen haline gelen "Şımart Beni Faik" sloganı için ezber bozdu. Kariyerinin otuzuncu yılını "Nerede Kalmıştık?" isimli yeni albümü ile kutlayacağını duyuran ve albümde yer alan tüm şarkılarını Erkan Nas yönetmenliğinde Azka Otel'de kliplendiren Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk'le birlikte rol aldığı reklam filminde fenomen olan "Şımart Beni Faik" sloganı için stüdyoya girdi.  

Safiye Soyman'ın Son Dakika Kararı Ne?

Son dakika kararı ile Hüsniye Kaya tarafından kaleme alınan "Şımart Beni Aşkım"ı da yeni albümüne ekleyen "Safiye Soyman", 30. Yıl Özel Albümünün çıkış şarkısını da "Şımart Beni Aşkım" olarak revize etti. Safiye Soyman, sözleri Bedri Appak'a, müziği Aleaddin Şensoy'a ait olan 28 yıl önce seslendirdiği "Gelen Vurdu Giden Vurdu" şarkısını da albümde yeniden seslendirerek sevenlerine çok özlenen bir sürpriz yaptı.

Azka Müzik etiketi ile yayınlanan 6 şarkılık albümde, Serdar Ortaç'ın "Hadi Çal" ve "İsmi Lazım Değil" gibi ölümsüz eserleri de yer alıyor. "Safiye Soyman"ın yeni albümü "Nerede Kalmıştık" tüm müzik platformlarında yayında!

04.10.2020
FACEBOOK
İNSTAGRAM