Cem Pilevneli 'Petek Pansiyon'da!

Cem Pilevneli 'Petek Pansiyon'da!

Bu zamana kadar kendine özgü modern pop yorumuyla sevilerek dinlenen besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli'nin merakla beklenen "Petek Pansiyon" albümü Kenan Doğulu prodüktörlüğünde tüm müzik platformlarında yerini alıyor.

Sanatın çesitli dallarında edindiği birikimlerini Berklee Müzik Koleji'ndeki eğitimiyle harmanlayarak içinde caz, elektronik ve R&B öğelerini barındıran, Türk ve Amerikalı müzisyenlerle zenginleşen Petek Pansiyon albümü artık dinleyicileriyle buluşuyor. 1963 yılından beri ailesine ait olan, kendisinin büyüdüğü ve şu anda da yaşamını sürdürdüğü köklü bir geçmişe sahip olan pansiyonlarının ismini albümüne veren Cem Pilevneli, müzikseverlere altı şarkılık modern bir pop albümü sunuyor.

Albümde yer alan beş şarkının söz, müzik ve düzenlemesi sanatçıya ait olurken Kayıp Aranıyor şarkısının söz ve müziğinde Kenan Doğulu'nun da imzasını bulunuyor. İlk klip şarkısı "Belki Değer Belki Değmez" ise bu yazın hit parçası olmaya aday. Tüm engellere rağmen yaşanılan bir aşkı konu alan ve çekimleri "Petek Pansiyon"da gerçekleştirilen klibin yönetmen koltuğunda Murad Küçük oturuyor.

05.07.2020
FACEBOOK
İNSTAGRAM